nollorna.blogg.se

Vi är fyra små pojkar som har börjat första året på Åre Gymnasieskola med inriktning på puckelpist. Här tänkte vi uppdatera om träning, tävling och allmänt annat kul. Enjoi!

Puder!

Kategori: Allmänt

Kass sikt och mycket snö här uppe idag!

Foto: Carl-Johan Hedin

Yoo!

Kategori: Allmänt

Tjenare Basse här! Har åkt en lätt liten biltur ner till Skåne (16 timmar). Nu när man väl är här kommer detta höstlov bestå av plugg, sova, och IKEA.
Hörs // Baltasar and le dog!

En kort tur med lill Bettan

Kategori:

Tjääna! Maxan här!!
En sån dag som idag, som idag, som idag, åkte jag ut med farsan till båtklubben och käkade lite lunch och mesans han fixade med segelbåten så passade jag på att åka en sväng med lill båten.
Här kommer några bilder!

Kaprun!

Kategori: Allmänt

Har varit kanon väder fram tills lunch! Nu är det ingen sikt och det dumpar mycket.

Framme!

Kategori: Allmänt

Äntligen framme i Österrike, nu blir det skidåkning efter många timmar bussåkning..

Oct. 26, 2012

Kategori:

Halloj

Troligtvis den enda stunden jag kommer ha internet här utlandet! Inget kul inlägg men jag lever, käkar thaikäk och svettas som aldrig förr! Ha ett bra höstlov!

Snart så!

Kategori: Allmänt

Jag (Emil Stegfeldt) sitter just nu på Arlanda och väntar på mitt nästa flyg som tar mig till Malmö! Sen i morgon bär det av till Österrike, kaprun med Skåne freestyle på träningsläger en vecka! Bilder och filmer kommer att komma!

Schnee!

Kategori: Allmänt

Nu har det snöat här i Järpen! Höstlov i morgon och alla nollorna ska göra olika saker. Den nya filmen släpps nästa helg, där får ni ta del utav vad vi har gjort under höstlovet! Tex när Emil gottar sig i Kaprun och åker skidor och Edvin får massage i thailandet.

Höstlov!

Kategori: Allmänt

TJA!
 
Snart är det höstlov och då sprids nollorna över världen en vecka men innan dess hade vi tänkt få upp en liten sista höstfilm. För bara en vecka efter lovet, om allt går enligt planerna, far vi allihop till Vemdalen och får dunka puckel!! Förhoppningsvis syns en film här på bloggen imorgon!
 
Ärtor
 
 
TAGGADE!

¡Make it bajs!

Kategori: Allmänt

Järpen makes it happen!
Idag har var det make it happen i Östersund, men det sket vi i och startade ett eget make it bajs i bajsbacken här in the Jerp! Edit från veckan släpps snart om ni är taggade!
 

¡Chenare!

Kategori: Allmänt

Idag har vi kört ett trampolinpass och sen gymmat. Förmodligen släpps det en ny film antingen på söndag kväll eller måndag! 
Trevlig helg!
 

Emil och Max gymmar på sitt sätt.. Foto: Janne Tjärnström!

Litta mer!

Kategori: Allmänt

Ännu mer snö idag, hoppas på en tidig vinter och att allt inte smälter bort!

Snö!

Kategori: Allmänt

Nu snöar det lite, det lägger sig faktiskt. Glöm inte att kolla nya editen!

Nollorna - Episode 3

Kategori: Allmänt

Nu är den 3 episoden här! Lite filmer från bajsbacken! 
Äror och löv!
 
 
Emil Stegfeldt Max Ottosson Edvin Hellquist Baltasar Bengtsson

Inte lång tid kvar nu!

Kategori: Allmänt

Ha lite till tålamod så släpps editen ikväll om allt går som det ska!
SES!
 

information om veckans edit!

Kategori: Allmänt

Denna veckans edit släpps i morgon, redigeringen är i full gång! hoppas att ni orkar vänta så att ni får ta del utav våran vecka! Ni får nöja er med en bild tills i morgon.
ses!

¡Hålla!

Kategori: Allmänt

Ny edit droppar förhoppningsvis senare idag! Lite bilder från dagens bajsbacke åkning i snovfalet!
 
ärtor!

Bajsbacken!

Kategori: Allmänt

Chao!

Vi har railat lite i bajsbacken idag, lerigt och gött! Det droppar en ny edit från denna veckan där ni får ta del utav lite flygfärer och röråkning!
 
 Lite bilder från idag! Ärtor!

På snö!

Kategori: Allmänt

Nu ska vi ut och raila bakom ishallen, första gången på snö för denna säsongen!

chena!

Kategori: Allmänt

Idag blir det kallt och gött på förmodligen sista vattenhoppspasset för iår!
Trevlig helg!
 
 

Nollorna - Episode 2

Kategori: Allmänt

Förlåt för förseningen med filmen! här har ni den! 

 

Max Ottosson Emil Stegfeldt Edvin Hellquist Baltasar Bengtsson

El Film

Kategori: Allmänt

Filmen droppar tyvärr i morgon istället! håll ut!
 
 

Nya Filmen

Kategori: Allmänt

Tjena allihopa!

Just nu redigerar vi och meckar med nya filmen där Basse och Emils lillebror Rasmus hänger med oss på vattenhopppet och i trampolinen. Hoppas ni kan hålla ut någon timme till, hare bra tills dess!

Baltasar Bengtsson

Kategori: Allmänt

Tjenare!
Mitt namn är Baltasar Bengtsson, 15 år från Luleå. Jag har nyligen börjat Skidgymnasium är i Åre, Järpen med inriktning puckelpist. Jag åkt lite allt möjligt innan jag började med puckelpist som t.ex. alpint, park och snowboard. Jag har kört puckel i drygt 1,5 år och kommer förhoppningsvis att fortsätta med det om inte mina knän pajar. Så nu bor man här på elevhem i Järpen med massor av sköna tjejer och killar som också går skidgymnasium och längtar tills snön faller så man kan fara ut och shredda i backen!
Passar också på att tacka min sponsor "Äventyrsbutiken Hägglunds" som ligger i Luleå, check them out.
 
Ha det gött, hoppas vi ses i backen!

Edvin Hellquist

Kategori: Allmänt

TJA!

Jag heter Edvin Hellquist. Jag kommer från Umeå och är 16 år. Jag började åka puckelpist när jag gick i femman och tävlade för första gången i Gävle när jag var 12. Jag har alltid tävlat för Umeå Holmsund skidklubb. Jag stog på skidor första gången när jag var två-tre år men mina första skidtävlingar gjorde jag på längden. Sedan övergick jag till att åka slalom men insåg senare att puckelåkarna bredvid banan var lite coolare så jag bestämde mig för att testa. Jag tyckte det var mycket roligare direkt och efter en stund slutade jag att åka bana och siktade istället in mig på att ta mig in på Puckelgynmasiet i Järpen. Nu när jag äntligen tagit mig in höjer jag tillsammans med alla nya härliga människor häruppe siktet mot nya mål... Hoppas att ni fortsätter att läsa om våran resa!
 
Hare!

Emil Stegfeldt

Kategori: Allmänt

Tjenare!
Jag heter Emil Stegfeldt. Jag är 16 år gammal och kommer från Malmö. Tävlar för Landskrona ski club. Jag började åka skidor när jag var 2-3 år gammal, ända sedan jag fick ett par skidor har jag alltid älskat skidåkning, jag tycker lika mycket om att droppa klippor och åka ner för ett brant berg som att stå i parken och vänta på min tur att droppa in. Jag började tävla i puckelpist för två år sedan, jag tyckte det var sjukt kul direkt och ville åka mer än vad som går nere i Skåne. Jag bestämde mig för att satsa allt på den roligaste sporten som finns och sedan söka till Åre skidgymnasium för att kunna leva min dröm. Nu har jag precis flyttat från platta Skåne till Järpen för att gå de närmsta fyra åren på skidgymnasiet. Jag, Edvin, Max och basse har precis startat nollorna så att ni får ta del av allt vi håller på med här uppe.

Ciao!

 

Max Ottosson

Kategori: Allmänt

 
 
Tjenixen på er!
Mitt namn är Max Ottosson och jag ska snart fylla 16. Jag kommer från Stockholm och har nu flyttat upp till Järpen för att gå på Åre skidgymnasium. Jag stod för första gången på skidor när jag var i åtta års åldern. Det var vid ungefär 12 års ålder jag fick syn på de så kallade "jibbarna" och tyckte det var häftigt, och så småningom vågade jag mig på de där största hoppen. Jag började nu gilla mer och mer att åka skidor och ville börja åka seriöst och då hittade jag en klubb uppe i Gävle som verkade bra. Jag lärde så småningom att lära känna de i klubben som lärde mig att åka puckelpist som ledde mig upp hit till Järpen, rum 10 på rösjmons elevhem bland helt nya kompisar.

Ches!