nollorna.blogg.se

Vi är fyra små pojkar som har börjat första året på Åre Gymnasieskola med inriktning på puckelpist. Här tänkte vi uppdatera om träning, tävling och allmänt annat kul. Enjoi!

Uppdatering!

Kategori: Allmänt

I denna veckan har vi tränat puckel! Kört en del i vår onsdagscup! Basse blev 3:a! Edvin 4:a och Emil 5:a. En Edit från höstlovet kommer snart, datorn är fixad och det ska bara redigeras färdet!

Bild på Edvin från dagens träning.
/Emil Stegfeldt

Chenhare!

Kategori: Allmänt

Det är fortfarande strul med datorn så det blir ingen ny film för ens till helgen tyvärr! Vi är hemkomna från Vemdalen och har idag tränat hopp ovanför vm8:an!

 

¡Hålla!

Kategori: Allmänt

Idag har vi åkt mycket position, hoppat lite och kört lite puckel! Sjuk solnedgång idag under träningen.

Hejsan från Vemdalen!

Kategori: Allmänt

Tyvärr så dröjer Editen lite ytterligare pga strul med datorn! Vi har idag byggt puckel och hopp! I morgon blir det träning och mer uppdatering!
Ses

 

Mega edit!

Kategori: Allmänt

Imorrn släpper vi en mega edit från veckan innan höstlovet och mitt träningsläger i Kaprun (Emil Stegfeldt)! Sen ska vi ha med skidåkning från öppningen i Åre i morgon! Mycket foton så länge!
Håll er uppdaterade!
/ Nollorna!
 
 
Foto cred: Clara Månsson och Carl-Johan Degen Hedin!

Tillbaks!

Kategori: Allmänt

Tjena!
 
Edvin här. Är tillbaka från Thailandet nu eller ja jag kom igår men kom aldrig på att skriva. Det har varit dåligt med uppdatering här på sista tiden och vi skyller det på att vi har haft lov. Men nu rivstartar skola och träning igen och tro´t eller ej så öppnar vissa liftar i Åre på lördag. NAJS. Vi kommer vara där och förhoppningsvis kommer det en film från det innan måndag då vi drar till Vemdalen för träningsläger. Hoppas bara att nya extremlaggen kommer innan dess.
 
PEAS
 
 
 

Jobb!

Kategori: Allmänt

Jobbade för skistar idag och satte upp skydd för snökanoner och lampor! Förhoppningsvis så ska vi åka skidor på fredag, i Åre!!

Träningslägret i Kaprun.

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma ifrån en grym resa i Kaprun!
Jag gjorde min första backflip och frontflip på snö, sen klyddade jag lite och landade något slags d-spin 720 liknande hopp på andra försöket efter en krasch. Resan har inte bara varit bra för mig utan det var många fler från klubben som gjorde sina första backflips vilket är grymt kul!
En film från resan kommer att släppas på youtube inom några dagar! Det kommer fler bilder från lägret sen! 
 
Ha det gott/ Emil Stegfeldt!