nollorna.blogg.se

Vi är fyra små pojkar som har börjat första året på Åre Gymnasieskola med inriktning på puckelpist. Här tänkte vi uppdatera om träning, tävling och allmänt annat kul. Enjoi!

Rapport

Kategori: Allmänt

Tjena!
 
Vi gar haft lite internetproblem de senaste dagarna och därför inte kunnat skriva något så nu kommer en summering av vad som har hänt. Vi har tävlat de två senaste dagarna där resultaten blev bra för sverige den första av dagarna med 4 svenskar i final (top 16) men tyvärr blev inte finalen av pga dimma. Igår var en sämre svensk dag med bara Nisse till final men Edvin tog sig ned på en 19:de plats vilket också blev nollornas enda hela tävlingsåk under La Rosiéres tävlingar. Nu har vi precis landat i Valemalenco, Italien där vi imorgon ska träna och sedan till helgen tävla.
 
Höres
 

Snöstorm

Kategori: Allmänt

Tyvärr blev dagens tävling inställd pga av den hårda vinden men vi fick ett schysst puderåk i alla fall. Vi laddar om för tävling imorgon!
Internet pallar inte bilder för tillfället hoppas kunna lägga upp några senare, inläggen blir så tråkiga utan bilder.

EC dag 1

Kategori: Allmänt

Tjena Edvin här!
 
Idag har vi haft första träningsdagen här i La Rousiér, Frankrike. Vi bor i en lägenhet hela laget. Backen var väldigt fin med stora pucklar och stora hopp. Nu har vi precis kommit tillbaka från invigningen som var en kort historia men rätt trevlig. Imorgon är första tävlingsdagen där ca 40 herrar och 16 damer ska tävla. Startnummer: Basse 25 och Edvin 55. Efter träningen åkte vi lite pow och det var förvånansvärt mycket snö med vissa orörda partier med ca 3 decimeter snö. Nu ska vi ner och käka något ostluktande i matsalen. Hörs imorgon med en tävlingsrapport!